NEN-EN 15085

NEN-EN 15085 is een Europese norm die specifiek gericht is op lasprocessen binnen de spoorwegsector. Met als doel de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, stelt deze norm gedetailleerde eisen aan het lassen van railvoertuigen en -onderdelen.

Elektrolas staat klaar om je te ondersteunen bij het opzetten van een kwaliteitsysteem dat voldoet aan deze norm, of om al je vragen rondom NEN-EN 15085 te beantwoorden. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om deskundig advies te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect aansluiten op jouw behoeften binnen de spoorwegindustrie.

NEN-EN 15085

Bent je actief in de spoorwegindustrie en op zoek naar hoogwaardige lasoplossingen die voldoen aan de strengste Europese normen? Ontdek de essentie van NEN-EN 15085, dé norm die de standaard zet voor lasprocessen binnen de spoorwegsector.

NEN-EN 15085 legt gedetailleerde eisen vast voor het lassen van railvoertuigen en -onderdelen, met als voornaamste doel de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Door te voldoen aan deze norm, kun je vertrouwen op laswerk van de hoogste kwaliteit, dat voldoet aan alle technische specificaties en normen die binnen de Europese Unie gelden.

Met NEN-EN 15085 gecertificeerde lasprocessen kunt je de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je railvoertuigen maximaliseren, terwijl je tegelijkertijd voldoet aan de wettelijke vereisten en industriestandaarden. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar ook een concurrentievoordeel in een sector waar kwaliteit en veiligheid van het grootste belang zijn.

Door samen te werken met een ervaren en gecertificeerde partner die bekend is met NEN-EN 15085, kunt je profiteren van deskundig advies en hoogwaardige lasoplossingen die perfect aansluiten op je behoeften. Kies voor NEN-EN 15085 en maak van laswerk in de spoorwegindustrie een solide basis voor succes. 

Contact

Wil je graag een kwaliteitssysteem opzetten volgens de norm NEN-EN 15085 en kun je hierbij ondersteuning gebruiken? Neem gerust contact met mij op via 06-53619541 of michael@elektrolas.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten en dan bellen we jou.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.