NEN-EN-ISO 15608

NEN-EN-ISO 15608 is de nrom die de classificatie van lasprocessen en materialen bepaalt. Maar hoe helpt deze norm bedrijven bij het standaardiseren en verbeteren van hun laswerk? Ontdek hoe Elektrolas jou kan ondersteunen bij het begrijpen en implemneteren van de vereisten van NEN-EN-ISO 15608. 

NEN-EN-ISO 15608

NEN-EN-ISO 15608 richt zich op het classificeren van lasprocessen en materialen. Deze norm biedt een gestandaardiseerde manier om lasmethoden te identificeren en te categoriseren op basis van verschillende parameters, zoals de gebruikte materialen, toevoegmaterialen en lasposities.

De toepassing van de norm NEN-EN-ISO 15608 zorgt ervoor dat bedrijven aan de internationale normen en industriële richtlijnen voldoen. Naast het borgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het laswerk, zorgt dit er ook voor dat er aan de klanteisen en regelgevende instanties voldaan wordt.

Als gemachtigde organisatie door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) staat Elektrolas klaar om bedrijven te ondersteunen bij het begrijpen en toepassen van de vereisten van NEN-EN-ISO 15608. Onze expertise maakt het mogelijk om zowel kwaliteitssystemen en ondersteuning aan te bieden, waardoor producenten en fabrikanten aan de contracteisen van de klant kunnen voldoen.

Contact

Wil je graag een kwaliteitssysteem opzetten volgens de norm NEN-EN-ISO 15608 en kun je hierbij ondersteuning gebruiken? Neem gerust contact met mij op via 06-53619541 of michael@elektrolas.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten en dan bellen we jou.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.