NEN-EN-ISO 15612

De NEN-EN-ISO 15612 norm biedt een gedetailleerd kader voor het beschrijven en goedkeuren van lasmethoden, gericht op het waarborgen van kwaliteit en consistentie binnen de metaalverwerkende industrie. Deze norm speelt een vitale rol in het verhogen van de efficiëntie en betrouwbaarheid van lasprocessen door het gebruik van gestandaardiseerde lasmethoden. 

NEN-EN-ISO 15612

NEN-EN-ISO 15612 is een cruciale norm die richtlijnen biedt voor het beschrijven en goedkeuren van lasmethoden voor metalen, gebaseerd op het gebruik van een gestandaardiseerde lasmethode. Deze norm is een essentiële bron van informatie voor het begrijpen en toepassen van de eisen gesteld in EN ISO 15607 betreffende de goedkeuring van lasmethoden. Het beschrijft specifiek de voorwaarden, beperkingen en toepassingsgebieden die vereist zijn voor het gebruik van een standaard lasmethode.

Bovendien biedt deze norm fabrikanten de mogelijkheid om goedgekeurde lasmethoden toe te passen die zijn gebaseerd op lasmethodiekproeven uitgevoerd door erkende organisaties. Elektrolas heeft de capaciteit om lasmethodekwalificaties uit te voeren die voldoen aan zowel Europese als Amerikaanse normen, waaronder diverse AWS en ISO normen die binnen onze scope vallen.

Contact

Wil je graag een kwaliteitssysteem opzetten volgens de norm NEN-EN-ISO 15612 en kun je hierbij ondersteuning gebruiken? Neem gerust contact met mij op via 06-53619541 of michael@elektrolas.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten en dan bellen we jou.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.